Donaties en support

14 november 2021 – Het is zo bijzonder om te merken dat vrijwilligers soms zich niet alleen aanmelden om te komen helpen, maar ook al gelijk een donatie overmaken!

Dat betekent voor ons heel veel, want blijkbaar spreekt het voedselbos specifiek, en het initiatief in het geheel zodanig aan dat mensen al willen steunen, voor er ook maar een boom in de grond staat! (Gelukkig komt het moment dat dat laatste verandert heel snel dichterbij)

En naast spontane donaties zijn we ook blij met de uitkomst van de RaboClubSupport actie, maar liefst Eur. 283,78 is dankzij alle ‘stemmen’ toegewezen, heel fijn!

En wat we ook al in de nieuwsbrief schreven zijn we helemaal verguld met het initiatief van de Fam. Van Helvoort. Zij gaan de opbrengst van de verkoop van werken van hun helaas eerder dit jaar overleden vader doneren aan Voedselbos Woest. De verkoop vindt 20-21 november plaats. Hier kun je een aantal werken zien. De verkoop vindt plaats van 11.00-16.00 op De Weddestede in Den Bosch. Zie hier voor de volledige instructie.

Van een heel andere orde is de hulp die we van Van Lokven BV uit Vinkel kregen. Zij hebben geheel gratis 12 kuub houtsnippers afgeleverd op de Bankade!

Deze snippers worden rond de geplantte boompjes gestrooid. Ze houden het onkruid zo in toom, ze houden vocht vast en zullen langzaam aan ook vergaan en als voedingsbron dienen. Drievoudige werking dus!

Ook in 2022 zullen we actief blijven bij het zoeken naar supporters en sponsoren, zeker aangezien de subsidie van de gemeente en het GOB door toch wel erg lange doorlooptijden nog steeds niet zijn toegekend. We hebben goede hoop dat dit goed komt, maar zullen hier wat uitgaven betreft nooit op vooruit lopen.

Ken/ben je een sponsor die mooi bij Voedselbos Woest past? Laat het ons weten. Wie weet wat voor leuke samenwerking we gezamenlijk kunnen opzetten. Denk bijvoorbeeld aan gezond fruit voor in de kantine, uit het Voedselbos, of misschien wel een team-dag bomenplanten??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.