Eerste Vrijwilligersbijeenkomst

11 sept 2021 – Eindelijk was het zover, we konden onze plannen tonen aan de steeds groter groeiende groep vrijwilligers!

Na 2 jaar voorbereiding achter de schermen is het zo mooi als je de plannen kunt delen met de vrijwilligers. En er was genoeg te vertellen. Uiteraard begonnen we met een aftrap van de voorzitter, Annette.

Download hier de presentatie:

Meer dan 30 vrijwilligers en geinteresseerden hadden zich aangemeld. We moesten er een extra ruimte voor gebruiken om de 1,5 meter afstand te kunnen hanteren

Jade, die het ontwerp heeft gemaakt, toont waar het Voedselbos zal komen. Het gaat om het lichte stuk binnen het ‘vierkant’.

De kernwoorden waarop het ontwerp van Voedselbos Woest is gebaseerd.

Martijn vertelde meer over de praktische kant van het plan: hoe krijgen we de juiste boom op de juiste manier op de juiste plek?

De 2 uur aan presentaties vlógen voorbij. Maar toen was het ook welletjes, we wilden natuurlijk wel ook even in het veld zelf kijken. Jade vertelt over de eigenschappen van de (klei)grond.

Kijk, zoals de mollen de grond voor ons voorbewerken, dat is gewoon uit-de-kunst! Zo willen we het hebben!

Och er was zoveel te vertellen, en iedereen was zo nieuwsgierig … dat belooft veel goeds als we écht aan het werk gaan!

Let’s go for it! We hebben de banden met Helicon stevig aangehaald, wellicht krijgen we straks de nodige ondersteuning van studenten en docenten die bij ons de theorie in de praktijk kunnen brengen! Daar tekenen we voor!

Zo kwam er ruim na 16:00 uiteindelijk een einde aan een zeer enerverende en energieke dag, wij hebben nu nog veel meer zin en vertrouwen in een succesvolle aanleg! Iedereen die heeft bijgedragen: Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *