Vakantie!

31-7-2021 Vakantie, lekker niks doen, we wensen het ieder die er zin in heeft van harte toe! Maar wij kunnen niet stilzitten, juist nu is er veel te doen.

Allereerst ziet het ontwerp er echt goed uit, en dat moeten we vertalen naar een plan om het ook goed in de grond te krijgen, met vrijwilligers.

Maar ook bij de gemeente/provincie loopt er vanalles. Zo is het plan voor het kanaalpark begin juli ingediend bij het GOB, het voedselbos maakt hier deel van uit! We wachten met smart op de terugkoppeling. En ondertussen moeten we ook gewoon al voorbereiden op het bestellen van het plantgoed, want dat is schaars tegenwoordig met al die mooie voedselbos initiatieven in het land!

En dan loopt er ook nog de crowdfundingsactie, gestaag loopt de teller op, we zitten al op 66% van ons streefbedrag, nog even een eindsprint dus. Donateurs met kinderen zijn van harte welkom om op 11, 18 of 25 augustus o.l.v. enkele vrijwilligers opzoek te gaan naar alle kleine kruipertjes die zich hopelijk nu al in het gras en de bodem verstopt hebben. Dat worden er natuurlijk nog veel meer zodra er geplant is, mooi om deze nul-meting daarom nu te doen.

Hartverwarmend is de betrokkenheid van de vrijwilligers, de groep wordt steeds groter, al meer dan 40 hebben zich aangemeld om op een of andere manier te helpen. Op 11 september willen we iedereen de kans bieden om elkaar te ontmoeten, en om het ontwerp te bespreken. Wil je ook meedoen, dan ben je uiteraard van harte welkom, stuur gewoon een mailtje naar info@voedselboswoest.nl.

We wensen iedereen fijne zomermaanden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *